Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Bamboe met de verschillende tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als heren. Vanwege de unieke houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Skateboardhouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn veder licht van zwaarte. Vervolgens zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 protectie tegen zonlicht. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit verschillende laagjes gekleurd hout in verschillende tinten. Omdat elke zonnebril met de hand worden geschapen en door de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril uniek.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde glazen is een mooie zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is hetzelfde. Montuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van stabiel bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je het zonlicht mee (bestel) kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol bezieling en innovatie. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Bovendien zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Perfect voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Ook gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van goede kwaliteit en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Bamboe met de verschillende tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor de zomer”

Leave a Reply

Gravatar