Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Bamboe houten zonnebrillen zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Door de originele houtnerf is iedere houtenzonnebril onvergelijkbaar. Alle Esdoornhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de verschillende tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is hetzelfde. Montuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de storm, de lucht (website) van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van stabiel bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol geestdrift en vernieuwing. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Esdoornhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Volmaakt voor op de zandstrand. Bovendien beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer”

Leave a Reply

Gravatar